Back

Često postavljena pitanja

Odgovore na najčešće postavljena pitanja možete pronaći ovde

Upis i uplate

Kurs se upisuje tako što se odabre željeni kurs na stranici "kursevi", a zatim se stisne na dugme ‘prijavi se’ i popuni kontakt forma sa potrebnim podacima. U najkraćem roku će vas kontaktirati predstavnici devIT tima oko daljih koraka vezanih za upis na kurs.
Nakon popunjavanja forme, kontaktiraće vas predstavnik devIT. Nakon razgovora sa predstavnikom devIT potrebno je uplatiti rezervaciju za kurs koja ulazi u cenu kursa. Nakon upisnog roka, na email adresu i telefon će vam biti dostavljeni podaci o početku i načinu održavanja predavanja.
Postoji mogućnost plaćanja do 4 mesečne rate. Tokom upisa, polaznik u digitalnom formatu dostavlja kopiju lične karte, zatim se potpisuje ugovor o rokovima i terminima isplate, koji se šalje na adresu polaznika.
Uplata kursa se vrši nakon upisa, najkasnije 5 dana pre početka nastave. Ukoliko je polaznik izabrao da kurseve isplati na rate, uplata se vrši do datuma navedenom u ugovoru.
Kurseve možete upisati u bilo kom trenutku. Nakon popunjavanja upisne forme kontaktiraće vas predstavnik devIT o detaljima kursa.
Nakon upisa i popunjavanja upisne forme, kontaktiraće vas predstavnik devIT sa informacijama o početku i načinu održavanja kursa. Podaci o početku nastave će vam biti dostavljeni i putem email adrese.

Informacije o kursevima

Za online kurseve potrebno je da obezbedite vaš računar sa mikrofonom. Takođe je potrebno da obezbedite propratni software. Ukoliko imate poteškoća sa podešavanjima vašeg računara, uvek možete kontaktirati devIT tim koji će vam pomoći sa podešavanjem računara i sofvera.
Predavači devIT imaju višegodišnje iskustvo u radu u domaćim i inostranim firmama i na realnim projektima. Kratke biografije naših predavača možete pogledati na svakoj stranici kursa ili na stranici "O nama". https://www.devit.rs/o-nama/
Da, dobija se sertifikat na kraju završenog kursa u PDF ili štampanoj varijanti koji se dostavlja na vašu adresu.
Cilj devIT kurseva je sticanje praktičnih znanja i veština koji vam mogu pomoći pri zapošljavanju. Sertifikat izdat od strane devIT daje garanciju o kvalitetu nastave koju sprovodimo. U praksi, diplome i sertifikati ne daju prednost u odnosu na znanje, iskustvo i veštine što je primarni cilj tokom obuke polaznika u devIT.
Predznanje je potrebno u zavisnosti od kursa ili radionice koju je polaznik izabrao. Za napredni tip kurseva ili radionica potrebno je predznanje, dok za početne tip kurseva ili radionica je potrebno osnovno poznavanje rada na računaru.
Kursevi su namenjeni polaznicima starijim od 16 godina. Kursevi za decu su namenjeni osnovcima i srednjoškolcima.
Predavanja se održavaju online putem platformi za video pozive kao što su Skype, Hangouts, Zoom, itd. Tokom predavanja se radi na projeku, gde polaznici u svakom trenutku mogu zaustaviti predavača kako bi im predavač objasnio ili ponovio. Predavanja su interaktivna, te tokom predavanja polaznici uporedo rade sa predavačem.
Svaka grupa maksimalno ima 10 polaznika. Smatramo da je to optimalan broj gde se predavač može posvetiti svakom polazniku.
Učešće na kursevima devIT je dobrovoljno, te prisustvo na nastavi nije obavezno. Da bi polaznik dobio sertifikat, potrebno je da prisustvuje na minimum 50% časova.

Nisi našao odgovor?

Ukoliko imaš dodatnih pitanja slobodno nas kontaktiraj putem navedene forme.